Juha od parišana i đumbira s receptom za pečenu slanutku

Pašnik ima ukusno slatki i zemljani okus, što ih čini izvrsnim parom za zagrijavanje đumbira i začinjenih slanutka u ovoj klopi juhe. Čudesno mirisna i super jednostavna za izradu, ova zdjela dobrote zasigurno će zadovoljiti na hladnoj, zimskoj večeri.

Sastojci
2 žličice maslinovog ulja
1 veliki luk, sitno sjeckani
2 češnjaka češnjaka, sitno sjeckani
Đumbir od 5 cm, oguljen i nariban
1¼ žličice mljevenog kima
500g pastrnjak, oguljen i narezan na komade od 1-2cm
1 kocka povrća, izrađena do 1 litra
400 g kositog slanutka, isušen i isušen kuhinjskim papirom
½ žličice korijandera
sok od limuna na okus
10g svježeg korijandera, sitno sjeckani

 

način
Prethodno zagrijati pećnicu na plin 7, 220 ° C, ventilator 200 ° C, i postavite pladanj za pečenje s papirom za pečenje. Zagrijte 1 tbsp ulje u velikoj tavi za kuhanje na srednje jakoj vatri i pržite luk 5 minuta da omekša. Promiješati češnjak, đumbir i 1 žličicu kumina i kuhati 1 min.
Dodajte pastrnjak, začinite i zalijte. Donesite do kuhanja, a zatim smanjite toplinu na srednje nisku temperaturu i kuhajte 25 minuta dok paršnjak ne bude vrlo nježan.

U međuvremenu, bacajte slanutak s 1 tbsp uljem, mljevenim korijanderom i preostalim kuminom. Rasporedite u jednom sloju na podstavljenu posudu i pecite 20-25 minuta do zlatnog i hrskavog.
Koristite procesor hrane ili ručnu miješalicu kako biste juhu pomiješali dok ne postane glatka. Ako je potrebno, podgrijate, zatim začinite s crnim paprom i sokom od limuna i podijelite između 4 posude. Bacite pečenu slanutku sa svježim korijanderom i raspršite juhu kako bi poslužila.
Jednostavna zamjena: Kako bi ovaj recept bio veganski i bezgluten, koristite lonac povrća umjesto kocke.

Smjernice za zamrzavanje i odmrzavanje

Zamrznite bez slanutka. Kako bi uživali u optimalnom okusu i kvaliteti, zamrznute predmete najbolje je upotrijebiti unutar 3 mjeseca od datuma zamrzavanja.

realfood.tesco.com

You may also like...