ZNOJENJE TOKOM NOĆI UKAZUJE NA SMRTONOSNU BOLEST: ako ovo osećate treba što pre da odete kod lekara

 

Znojenje tokom noći može biti važno upozorenje koje telo šalje!

Znojenje može da bude bezazlen znak da vam je vrućina ili da patite od hormonskog disbalansa, ali često i preterano znojenje tokom spavanja može da ukazuje na opaku bolest

Postoji preko 130 vrsta kancera krvi, pa simptomi variraju u zavisnosti od tipa bolesti ili od osobe. Grupa istraživača otkrila je kako je jedan od simptoma raka krvi preterano znojenje tokom spavanja.

Pored znojenja, na ovu bolest ukazuje i naglo mršavljenje, stalni osećaj umora, bol u kostima, infekcije, krvarenje i pojava modrica. Napominjemo da svi ovi simptomi mogu biti bezazleni, ali ako ih osetite obavezno se obratite lekaru. Stručnjaci ističu da način života ne igra veliku ulogu u dobijanju raka krvi, ali je važno strogo slušai smernice lekara ako je ova bolest dijagnostifikovana.

KAKO DA SPREČITE ZNOJENJE NOGU U OBUĆI: ceo Internet hoće da proba ovaj trik
Tokom visokih temperatura znojenje nogu u zatvorenoj obući je pojačano, a evo kako da jeftino i brzo rešite ovaj problem

Intezivno znojenje nogu tokom leta je prirodan proces koji muči svakog muškarca i ženu. Umesto da trošite novac na skupe preparate pune hemikalija za sprečavanje znojenja, isprobajte ovaj super trik.

U obuću stavite higiijenski uložak tako da ga zalepite na dno. Uložak će upiti znoj i učiniti da stopalo ostane suvo i bez neprijatnog mirisa.

BOL U UVETU I PROMENA GLASA UKAZUJU NA OPASNU BOLEST: ovo su skriveni simptomi tihog ubice
Rak štitne žlezde jeste opaka bolest koja je često kobna za ljude širom sveta, naročito žene, a evo koje simptome ne smete da ignorišete, piše Lepa & srećna.

Hormonski disbalans, otežano gutanje i disanje, napipavanje izbočine u predelu vrata jesu poznati simptomi raka štitne žlezde. Međutim, skriveni simptomi na koje obolele pacijentkinje nisu obraćale pažnju su bol u uvetu i promena glasa.

Glas se menja tako što tumor ugrožava rad glasnih žica, pa dolazi do promuklosti, dok bolovi u ušima počinju da se javljaju ne trenutak, a kasnije postaju nepodnošljivi. Ova dva simptoma mogu da ukazuju i na bezazlene infekcije, ali nikako nemojte da ih ignorišete.

 

Izvor: lepaisrecna.rs

You may also like...