Znojenje tokom noći može biti važno upozorenje koje telo šalje!

Znojenje može da bude bezazlen znak da vam je vrućina ili da patite od hormonskog disbalansa, ali često i preterano znojenje tokom spavanja može da ukazuje na opaku bolest

Postoji preko 130 vrsta kancera krvi, pa simptomi variraju u zavisnosti od tipa bolesti ili od osobe. Grupa istraživača otkrila je kako je jedan od simptoma raka krvi preterano znojenje tokom spavanja.

Pored znojenja, na ovu bolest ukazuje i naglo mršavljenje, stalni osećaj umora, bol u kostima, infekcije, krvarenje i pojava modrica. Napominjemo da svi ovi simptomi mogu biti bezazleni, ali ako ih osetite obavezno se obratite lekaru. Stručnjaci ističu da način života ne igra veliku ulogu u dobijanju raka krvi, ali je važno strogo slušai smernice lekara ako je ova bolest dijagnostifikovana.

KAKO DA SPREČITE ZNOJENJE NOGU U OBUĆI: ceo Internet hoće da proba ovaj trik
Tokom visokih temperatura znojenje nogu u zatvorenoj obući je pojačano, a evo kako da jeftino i brzo rešite ovaj problem

Intezivno znojenje nogu tokom leta je prirodan proces koji muči svakog muškarca i ženu. Umesto da trošite novac na skupe preparate pune hemikalija za sprečavanje znojenja, isprobajte ovaj super trik.

U obuću stavite higiijenski uložak tako da ga zalepite na dno. Uložak će upiti znoj i učiniti da stopalo ostane suvo i bez neprijatnog mirisa.

BOL U UVETU I PROMENA GLASA UKAZUJU NA OPASNU BOLEST: ovo su skriveni simptomi tihog ubice
Rak štitne žlezde jeste opaka bolest koja je često kobna za ljude širom sveta, naročito žene, a evo koje simptome ne smete da ignorišete, piše Lepa & srećna.

Hormonski disbalans, otežano gutanje i disanje, napipavanje izbočine u predelu vrata jesu poznati simptomi raka štitne žlezde. Međutim, skriveni simptomi na koje obolele pacijentkinje nisu obraćale pažnju su bol u uvetu i promena glasa.

Glas se menja tako što tumor ugrožava rad glasnih žica, pa dolazi do promuklosti, dok bolovi u ušima počinju da se javljaju ne trenutak, a kasnije postaju nepodnošljivi. Ova dva simptoma mogu da ukazuju i na bezazlene infekcije, ali nikako nemojte da ih ignorišete.

 

Izvor: lepaisrecna.rs

ZNOJENJE TOKOM NOĆI UKAZUJE NA SMRTONOSNU BOLEST: ako ovo osećate treba što pre da odete kod lekara