Sok za topljenje masnih naslaga i celulita po receptu Maje Volk: Mršavićete pola kilograma dnevno! (VIDEO)

 

Ovaj način detoksikacije je idealan za dana nakon praznika i slave

Maja Volk (60) je doktor nauka, scenarista, fado muzičar i mnogo toga, ali najviše znamo kao nekoga ko se izlečio od raka hrane zdravim hranom.

Njeni saveti o zdravoj ishrani promenili su svetske ljude, ali i one koji ne žele da se hrane na ovaj način pravdajući se u visokom cenom ovakve ishrane.

Povodom toga Maja objavila je video u kojem navodi kako je kupila namirnice za nedelju dana koje su izašle 2000 dinara. Ona obračunava hranu za mesečni nivo oko 100 evra.

“Za neke je i to mnogo, ali kada pogledamo stvarno: parizeri, jeftine piletine i ostale industrijske prerađevine ne koštaju ništa manje. Ovako se bar hranite zdravo i neće dobiti nikakvu bolest od hrane”, navodi Maja.

Tom prilikom podelila je i recept za sok za čišćenje tela posle slave i praznika.

Sok od grejpfruta i đumbira

Potrebno je: 2 grejpfruta (beli i crveni), koren đumbira.

Priprema: Sve izmiksati ili iscediti i razblažiti malo vode. Dobićete pola litra soka. Ovaj sok pijte umesto doručka.

Maja garantuje da neće osjećati drago što ćete svakodnevno mršati i raditi pola kilograma. Međutim, ona kaže da bez vežbanja nema rezultata.

Sve dijete i gladovanje neće vam pomoći ako se ne bavite sportom ili nekom vrstom fizičke aktivnosti.

Maja se posebno osvrnula na slavljenje slave:

“Slava u starom Beogradu podrazumeva kafu i kolače, a ovo danas je suludo. Svako veče ide na slavu i jedete, naravno da ćete se ugojiti. Na slavama treba družiti a ne žderati”, kategorična je Maja.

 

Izvor: stil.kurir.rs

 

You may also like...