Juhe sa žitaricama idealan su izbor ako se želite vratiti u top formu

Vježbanje je nužno za povratak u formu, no ključ uspjeha ipak je u prehrani. Za sve koji brinu o težini, dobro je u jelovnik uvrstiti juhe, kao i žitarice.

Za vrijeme blagdana većina nas ne može odoljeti primamljivim slasticama i visokokaloričnim specijalitetima, pa je siječanj idealan za novi početak i odluku o kvalitetnijem načinu prehrane. Ako ste odlučili da je vrijeme da se vratite u top formu uz odabir obroka kao što su juhe, probajte napraviti i plan vaših dnevnih aktivnosti.

Tjelovježba je vrlo bitna, a ako nemate vremena za odlazak u teretanu, kod kuće možete prakticirati jogu ili pokušati svaki dan što više hodati na svježem zraku. Trideset minuta žustre šetnje smirit će vas u kratkom roku.

Ako želite skinuti nekoliko kilograma, uobičajeno sjedenje ispred TV-a zamijenite šetnjom. Pritom ne morate odvojiti puno vremena za trening – popnite se stepenicama umjesto liftom, tokom pauze za ručak prošetajte.

Juhe su idealan izbor, ako se želite vratiti u top formu. Juha nam je prijateljica, ponekad i tješiteljica, posebno kada smo na dijeti ili nas lovi prehlada. Uz osjećaj sitosti, tu je i hidratacija.

S obzirom na dobrobit našeg organizma, preporuča se juhu jesti tri puta na tjedan. Ne zbog nedostatka vremena često po povratku kući nemamo ni vremena ni volje za pripremu juha, pa će pomoći zaliha prethodno pripremljenih smrznutih juha ili juha iz vrećice koje uvijek možemo s lakoćom pripremiti. Podravka juhe sa žitaricama nutritivno su bogate, ukusne i okrepljujuće, a potrošačima nude pravi domaći okus. Nove bogate juhe moderne su i pripremaju se brzo i jednostavno, a mogu biti samostalne nutritivne obroke ili predjelo, stoga su idealan saveznik za uravnoteženu prehranu.

Uz juhe,idealan saveznik uravnotežene i nutritivne bogate prehrane su žitarice, a Podravka ih je uspjela spojiti u bogate juhe sa žitaricama.

Okusi djetinjstva
Ako volite ječam, omiljenu žitaricu našeg baka, svakako isprobajte Bogatu juhu s ječmom i povrćem, koji je jednostavan i ukusan obrok.

Bogatstvo ove juhe nalazi se u ječmu koji je odličan izvor minerala, a pomno birano povrće poput poriluka, krumpira, luka, rajčice i još mnogih drugih čine odličnim izvorom nutrijenata. Za one koji ne priznaju juhu bez mesa, nenadmašnu mesnu notu ovoj juhi daje sušena mesnata slanina. Ako ne jedete meso, Podravka je za vas pripremila Bogatu juhu s puno povrća i čak pet vrsta žitarica, koja je odličan izvor vlakana. Ječam, pir, zob, heljda i kvinoja čine ovu juhu bogatu nutrijentima, a pomno birani začini i povrće daju joj vrhunski okus. Odlično kao predjelo, a za one koji u nedostatku vremena traže brz, ukusan i lagan obrok spreman je za svega dvadesetak minuta. Obogatite svoj dan i uživajte u punom okusu Bogate juhe s 5 žitarica. Ako ste strastveni ljubitelj gljiva, vrganja, koji se smatra kraljem među gljivama,

Ova nutritivno bogata juha zasitit će svakoga, a vrganji i birano povrće zadovoljit će i najveće gurmane među vama. Vrganji su niskokalorični pa su idealni za sve one koji se žele vratiti u formu.

ordinacija.vecernji.hr

You may also like...