Topi kilograme i čisti creva već posle 7 dana: Kefir sa ovim sastojcima je najbolji doručak! (RECEPT)

 

Za ručak jedite šta god želite, ali pazite da se ne prejedate do te mere da ne možete da ustanete sa stola

Gubitak težine će biti primetan već u prvoj nedelji. Ali, glavna stvar je i korist za zdravlje. Prvo, creva se čiste. Posle prva tri dana osećate se samosvesno. Veliki plus je da se kefir uvek može naći u prodavnici!

Priprema:

Srednju jabuku, 1-2 kašike ovsenih pahuljica, 1 kašičicu meda i prstohvat cimeta (ili pola kašičice) stavite u blender i sameljite pa dodajte čašu kefira.

Za jači doručak u mešavinu možete da dodate i polovinu banane i još jednu kašiku pahuljica. Ako dodate malo svežeg đumbira dobićete savšen sagorevač masti.

Za ručak jedite šta god želite, ali pazite da se ne prejedate do te mere da ne možete da ustanete sa stola. I zapamtite, večera ne treba da bude posle 19 sati!

Koktel sa kefirom možete da pravite u različitim varijantama, koristeći bilo koje voće ili povrće umesto jabuke. Ako je povrće (šargarepa, spanać, celer, krastavac, kupus), onda je koktel pripremljen ne sa medom, već sa zelenilom (sa mirođijom, peršunom, zelenim lukom) i morskom solju, možete da ubacite u ljutu papriku.

 

Izvor: stil.kurir.rs

POGLEDAJTE  Muče te tanki i lomljivi nokti? Isprobaj uljnu mješavinu koja jača i oporavlja nokte

About the author