BERMUDSKI TROUGAO” ISPRED “LIDLA”: Mušterije zarobljene na parkingu, niko ne zna šta se dešava sa kolima

Mnogi nisu mogli da otključaju ili zaključaju vrata, a čim su se pojavile prve vesti o bizarnoj pojavi u komentarima su svoja iskustva počele da dele druge “žrtve” fenomena u Engleskoj

A desetine mušterija supermarketa “Lidl” u jugozapadnom engleskom okrugu Glosteršajr prijavilo je u zadnjih mesec dana misteriozne anomalije na alarmima i bravama svojih automobila zbog kojih nisu mogli da izađu sa parkinga jedne od prodavnica.

 

Mnogi nisu mogli da otključaju ili zaključaju vrata, a čim su se pojavile prve vesti o bizarnoj pojavi u komentarima su svoja iskustva počeli da dele oni koji su mislili da su jedini imali sličan problem.

U početku su mislili da im je crkla baterija na ključevima, pa čak i da ih možda ometa “Wi-fi” kojim su povezane kamere na parkingu, međutim iz prodajnog lanca tvrde da ti signali nisu mogli da utiču na brave i alarme.

 

– Zabrinulo nas je kad smo čuli za ove slučajeve i pokušavamo da pronađemo uzroke kako bi rešili probleme naših mušterija – saopštili su iz “Lidla”, priznavši da ne znaju šta se tačno dešava.

U međuvremenu kupci na društvenim mrežama porede “zloglasni” parking sa Bermudskim trouglom.

– Drago mi je da nisam sama. Ja i još jedna žena smo razmenile zabezeknute poglede dok sam bespomoćno stajala ispred kola – napisala je jedna od “žrtava” čudne pojave.

Izvor:novosti.rs