Sjajan trik koji efikasno otklanja bolove u uhu kod dece, a i kod odraslih: Potrebna vam je samo jedna čarapa i malo morske soli! (VIDEO)

Trik zlata vrijedan koji bi trebao isprobati jer je jednostavan, vrlo efikasan kod neprijatnih bolova u uhu!


Kada se radi o deci, infekcije su uhapile prosto neizbežne, koliko su trudili da ih izbegnu. Bol u uhu je za decu vrlo neugodan i mogu ih dosta razdražiti. Obično se javlja u jednom uhu, ređe u oba, a bol je konstantan ili se javlja u prekidu.

Stručnjaci su pokušali da kod oko tri od četiri bebe istražiti neka vrsta infekcije uha. Jedan nastao tako da se tačnost u srednjem uhu nakupi i dozvoljava razvojnom upaleu.

Kada je u pitanju smanjenje bola da bi se šta moglo rešiti pomoglo otkrivanje, lekovi svakako pomažu, ali obično obično neće biti dovoljno. Kada vaš dete bude osjećao bol u ušima, zagrebačka može biti najbolja moguća stvar koja će vam pomoći. Ovaj trik može da ublaži većinu bolove ušiju u kratkom roku će dati vremena svih srednjih godina da biste se mogli uživati ​​u deluju.

PROČITAJTE

PROBLEM SA SLUHOM MOŽETE RIJEŠITI NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN: LJUDI OD 80 GODINA SU ZADIVLJENI RAZULTATIMA !!

Takođe treba imati umu da bi ovaj trik mogao koristiti i kod odraslih. Iako je vrlo jednostavan, a također i vrlo efikasan.

Sve što vam treba je: 1 dugačka pamučna čarapa, 2 šolje krupne morske soli, zagrebačka površina (ringla, rerna) i jedan tiganj.

Uputstvo:

Sipajte morsku so u čarapu i zavežite je na vrhu da so ne bi ispadala. Uključite rernu na nisku ili umerenu temperaturu i stavite tiganj da se zagreje pre nego što u njega stavite čarapu. Motrite na nju dok se greje kako biste se uverili da se so unutar čarape lepo zagrejala.

Kada čarapa postane topla, ne vrela, vreme je da se koristi. Prvo je isprobajte na sebi kako biste proverili da nije prevruća za vaše dete i tek onda je prislonite na detetovo bolno uho. Neka tu odstoji neko vreme dok se dete ne umiri. Možete ponoviti ovaj proces i spremiti više komada ukoliko je u pitanju infekcija oba uha.

Iako zvuči prilično jednostavno, ovaj trik stvarno čini čuda. On izvlači tečnost iz uha koja stvara problem i otklanja neprijatnost i bol u uhu.

Svakako, ništa vas ne košta da pokušate jer su nekada najjednostavnije stvari zapravo i najefikasnije!

(Stil.kurir.rs)

You may also like...