Sjajan trik koji efikasno otklanja bolove u uhu kod dece, a i kod odraslih: Potrebna vam je samo jedna čarapa i malo morske soli! (VIDEO)

Trik zlata vrijedan koji bi trebao isprobati jer je jednostavan, vrlo efikasan kod neprijatnih bolova u uhu!

Kada se radi o deci, infekcije su uhapile prosto neizbežne, koliko su trudili da ih izbegnu. Bol u uhu je za decu vrlo neugodan i mogu ih dosta razdražiti. Obično se javlja u jednom uhu, ređe u oba, a bol je konstantan ili se javlja u prekidu.

Stručnjaci su pokušali da kod oko tri od četiri bebe istražiti neka vrsta infekcije uha. Jedan nastao tako da se tačnost u srednjem uhu nakupi i dozvoljava razvojnom upaleu.

Kada je u pitanju smanjenje bola da bi se šta moglo rešiti pomoglo otkrivanje, lekovi svakako pomažu, ali obično obično neće biti dovoljno. Kada vaš dete bude osjećao bol u ušima, zagrebačka može biti najbolja moguća stvar koja će vam pomoći. Ovaj trik može da ublaži većinu bolove ušiju u kratkom roku će dati vremena svih srednjih godina da biste se mogli uživati ​​u deluju.

PROČITAJTE

PROBLEM SA SLUHOM MOŽETE RIJEŠITI NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN: LJUDI OD 80 GODINA SU ZADIVLJENI RAZULTATIMA !!

Takođe treba imati umu da bi ovaj trik mogao koristiti i kod odraslih. Iako je vrlo jednostavan, a također i vrlo efikasan.

Sve što vam treba je: 1 dugačka pamučna čarapa, 2 šolje krupne morske soli, zagrebačka površina (ringla, rerna) i jedan tiganj.

Uputstvo:

Sipajte morsku so u čarapu i zavežite je na vrhu da so ne bi ispadala. Uključite rernu na nisku ili umerenu temperaturu i stavite tiganj da se zagreje pre nego što u njega stavite čarapu. Motrite na nju dok se greje kako biste se uverili da se so unutar čarape lepo zagrejala.

POGLEDAJTE  Eliksir zdravlja sibirskih travara: Rešićete se mnogih bolesti uz samo 3 kašike dnevno! (RECEPT)

Kada čarapa postane topla, ne vrela, vreme je da se koristi. Prvo je isprobajte na sebi kako biste proverili da nije prevruća za vaše dete i tek onda je prislonite na detetovo bolno uho. Neka tu odstoji neko vreme dok se dete ne umiri. Možete ponoviti ovaj proces i spremiti više komada ukoliko je u pitanju infekcija oba uha.

Iako zvuči prilično jednostavno, ovaj trik stvarno čini čuda. On izvlači tečnost iz uha koja stvara problem i otklanja neprijatnost i bol u uhu.

Svakako, ništa vas ne košta da pokušate jer su nekada najjednostavnije stvari zapravo i najefikasnije!

(Stil.kurir.rs)

About the author