Nutricionista probala trik na sebi: Nikad lakše izgubila 3 kg za 7 dana!

Veoma je važno da ovo ne praktikujete duže od jedne sedmice


Jedna nutricionistkinja uspela je da izgubi 3 kg za nedelju dana, a savetuje da je ovo najbrži način da se rešite viška kilograma i masnih naslaga, piše Lepa & srećna.

Ako ste već na dijeti i proces mršavljenja vam ide sporo, onda probajte ovaj čudotvoran trik. Možda će zvučati čudno, ali iz svog režima ishrane treba da izbacite voće, a dozvoljeno je da pojedete samo nekoliko komada bobičastog voća na kraju nedelje.

Voće je od velike važnosti za zdravlje organizma, zato je važno da ovakav režim ishrane držite samo 7 dana, a zatim da se vratite na klasičnu dijetu. Režim možete ponoviti nakon nekog vremena.

Osim voća iz ishrane se izbacuju ulje, šećer, hleb, pirinač, krompir i testenine. Osnova ove dijete su povrće i proteini, pa se za doručak preporučuje dodatan unos proteina, čia semenke sa bademovim mlekom, jaja sa povrćem, a od napitaka šolja kafe ili čaj.

Pročitajte

Dijetalna vlakna – kako pomažu u mršavljenju i koliko ih trebate unositi?

Za ručak ili večeru jede se pileće belo meso, riblji fileti ili šnicla nemasnog mesa sa povrćem, a od povrća se naročito preporučuje zeleno.
Izvor:stil.kurir.rs

You may also like...