Antonio Banderas (58): Moj život posle bolesti nije više isti!

Prestao sam da se nerviram zbog sitnica

Ne tako davno, španski glumac Antonio Banderas dobio je nagradu za najbolju mušku ulogu na festivalu u Kanu. Na pragu šezdesete godine, ovaj glumac se ne predaje, ni privatno – ni poslovno.

“Morate da prihvatite sebe u različitim vremenskim periodima i morate prihvatiti to da se život menja. Ali ipak mislim da se filmovi ne mogu gledati na telefonu, računaru, pa čak ni na televiziji. U tom slučaju ja sam čovek starog kova koji voli i smatra da se filmovi moraju gledati samo u bioskopu. Moja kćerka Stela filmove gleda na telefonu. Ja to ne razumem. Kažem joj: “Kako možeš da ceniš svetlost, moć glume, kada ne možeš ni da vidiš oči glumcu?”

“Tata, to nije važno. Pratim zaplet, razvoj događaja,” kaže Stela. Ali očigledno je da ne zna za magiju bioskopa,”” priča glumac.

 

Stela je Antonijeva kćerka koju je dobio kada je bio u braku sa Melani Grifit. Taj brak je trajao 19 godina, da bi se razveli 2015. godine.

Međutim, Antonio Banderas još uvek neguje lepe odnose sa svojom bivšom ženom:

“Uvek ću biti zahvalan za vreme provedeno sa Melani. Voleću je do poslednjeh dana svog života. Melani je moj prijatelj. Toliko me tešila kada nisma osvojio Emi za ulogu Pikasa. Poslala mi je divnu poruku. Mi se stalno svi sastajemo – Stela, Melani i njena deca Dakota i Aleksandar i ja. Uvek sam ih voleo i dalje ih mnogo volim. Oni će uvek biti u mom srcu.”

 

Antonio Banderas već četiri godine živi sa Nikol Kempel (38), a o ponovnoj ženidbi glumac kaže:

POGLEDAJTE  Ove 4 teške bolesti dobijamo isključivo zbog lenjosti: Sami smo sebi presudili!

“Da, zaljubljen sam ali ne bih žurio sa svadbom. Četiri godine smo zajedno i sve je uredu. Siguran sam u jedno: ako dođe do venčanja, to će biti naša privatna stvar, bez publiciteta.”

Pre dve godne, glumac je doživeo srčani udar i to je bio veliki šok:

“Znate, to me je mnogo promenilo. Sada se osećaj dobro. Prestao sam da pušim i bavim se sportom. Ali sada sam dosta osetljiviji. Mogu da zaplačem dok čitam poeziju ili gledam neki emotivni film. Isključio sam iz života neke beznačajne stvari i više se ne nerviram zbog sitnica…” iskren je glumac.

 

Izvor:stil.kurir.rs/

About the author