Prah od ove biljke čini čuda za kosu!

Ako se dosad niste susreli s ovim proizvodom, vrijeme je otkrijete sve njegove prednosti. Riječ je o prahu pshenične trave, koju mnogi ljudi smatraju korovom i uopće ne upotrebljavaju.

Prah ne sadrži gluten, bogatstvo mineralima, vitaminima i antioksidansima.

Osim toga, prah pšenične trave sadrže beta karoten, vitamin B, vlakna i aminokiseline u velikim količinama, što je u konačnici izvrsno za održavanje zdrave kose. Izravna primjena daje vam zdravu i sjajnu kosu i štiti vlagu od prhuti i drugih infekcija.

Pšenične mekinje, lek od glave do pete: Čiste kreve i krv od masnoće i otrova, sprečavaju rak!

Prednosti praha su sljedeće:

uklanja prhut – primjena pšenične trave u prahu može pomoći u balansiranju pH vlage koja pomaže u održavanju zdravog vlaženja te smanjuje prhut i suhoću
lijekog vlažišta – pšenična trava ima umirujuće djelovanje na vlasištu pa može izliječiti svrbež kože
uklanjanjem sijeda – prah pšenični trave uklanja sijede vlase i vraća kosi prirodnu boju
smanjuje gubitak kose – temelj i redovita primjena pšenične trave u prahu može smanjiti ispadanje kose
potiče rast kose – ovaj prah oslobađa kožu i vlagu od mrtvih stanica, dopuštajući nove stanice da rastu. U kratkom roku primijetit ćete da mlada kosa raste te da se smanji gubitak kose
Pšenična trava u prahu može se primijeniti na tri načina. Prvi način je napitak od psihičkog putovanja u prahu koji se pije jednom do dva puta dnevno. Drugi način je ispiranje kose s prahom pšenične trave koju pomiješate s vodom. Treći način nanošenja prahe na vlaženje, zatim ostavite na 20 minuta i ispere šamponom, možete koristiti vatom ili utrljati rukama.

Izvor: centarzdravlja.hr

You may also like...