Ovaj narodni lek pomaže u liječenju glavobolje i migrene.

Onaj koji nije doživio migrenu ne zna šta je problem.
Ljudi koji pate od migrene znaju da je ovo užasan bol, od kojeg se, faktički, ne može izbaviti. Međutim, ključna reč je ovde – “faktički”. Migrena vas može onespokojiti. Može da upropasti život. Što je još gore, nije uvijek moguće pobijediti uz pomoć lekova protiv bolova.

Ali, šta raditi u ovakvim slučajevima? Malo ko zna da postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima. Reč je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine, koja je u današnje vreme više kritikovana, nego podržana. Na vama je da odlučite, ali ništa ne košta da ostavite.

NE PROPUSTITE

Majčina dušica – pomaže kod migrena, nesanice, anemije …

Predložena metoda lečenja od migrene je vrlo jednostavna:
Sve što će vam biti potrebno je tako i limunov sok.

Kao prvo, potrebno je izabrati tako. Idealno je da bude visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu so, jer je vrlo obogaćena mineralima. Ova so sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se uzme u obzir da nauka poznaje njih 118.

Tako možete spasiti glavobolju, migrene, povećati nivo seratonina u krvi, ojačati nervni sistem, normalizovati kiselo-alkalne balans u organizmu.

Dakle, ono što treba uraditi jeste da u čašu sipate sok od 2 svežeceđene limuna i dodate u njega 2 kafene kašike soli. Promešajte, preručite u veći sud i dodajte čašu vode (200 ml). Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

NE PROPUSTITEhttp:

Glavobolja, nesanica, umor… Kako podnijeti južinu i naglu promjenu vremena?

Na ukus je – odvratno! Ali, ovaj napitak djeluje momentalno, kao da je prava magija! Za samo nekoliko minuta osjetit ćete veliko olakšanje, pa ćete postepeno početi da jenjavate.

PS Napitak se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom.

You may also like...