Ovaj narodni lek pomaže u liječenju glavobolje i migrene.

Onaj ko nije doživeo migrenu ne zna šta je problem.
Ljudi koje pate od migrene znaju da je ovo užasan bol, od kojeg se, faktički, ne može izbaviti. Međutim, ključna reč je ovde – “faktički”. Migrena vas može onespokojiti. Može da upropasti život. Što je još gore, nju nije uvek moguće pobediti uz pomoć lekova protiv bolova.

Ali, šta raditi u ovakvim slučajevima? Malo ko zna da postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima. Reč je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine, koja je u današnje vreme više kritikovana, nego podržana. Na vama je da odlučite, ali ništa ne košta da probate.

NE PROPUSTITE

Majčina dušica – pomaže kod migrena, nesanice, anemije…

Predložena metoda lečenja od migrene je veoma jednostavna:
Sve što će vam biti potrebno je so i limunov sok.

Kao prvo, treba da izaberete so. Idealno je da bude visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu so, jer je veoma obogaćena mineralima. Ova so sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se uzme u obzir da nauka poznaje njih 118.

So vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo seratonina u krvi, ojačati nervni sistem, normalizovati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što treba da uradite jeste da u čašu sipate sok od 2 svežeceđena limuna i dodate u njega 2 kafene kašike soli. Promešate, preručite u veći sud i u to dodate čašu (200 ml) vode. Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

NE PROPUSTITEhttp:

Glavobolja, nesanica, umor… Kako podnijeti južinu i naglu promjenu vremena?

Na ukus je – odvratno! Ali, ovaj napitak deluje momentalno, kao da je prava magija! Za samo nekoliko minuta osetićete veliko olakšanje, bol će postepeno početi da jenjava.

P.S. Napitak se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom.