Želite smršaviti? Imamo 5 zlatnih savjeta koji doista djeluju

Stiglo je ono ‘doba godine’ kada mnogi prioriteti postaju izgledni preplanulo, vitko u odličnoj formi. Za one koji redovito vježbaju i pravilno se hrane, to neće biti nikakav problem.

Ne, oni koji se svoje forme sjete u posljednje vrijeme sigurno će doći nekoliko brzih, ali i zdravih savjeta. Ovi jednostavni trikovi pomažu kod nadutosti ili ako želite jednostavan osećaj bolje.

Ove namirnice izbjegavajte ako ste na dijeti

1. Jedite kvalitetne obroke
Iako nam cijelo vrijeme govore da trebamo često u malim obrocima, novo istraživanje tvrdi kako je poželjno biti nekoliko konkretnih obroka na dan. Kvalitetan doručak, ručak i lagana večera najbolji izbor, prenosi Žensko zdravlje.

2. Vježbajte, ali umjereno
U jednoj novoj studiji znanstvenika su uspoređivali grupu koja je vjerovatno 30 minuta s onom koja je vjerovatno sat vremena.

Što se događa s vašim tijelom kada jednog dana odlučite samo – banane?

Grupa koja je manje vježbala, bila je više aktivna u drugim dijelovima dana, bolje reći mršavili.

Birajte između dvije opcije; vježbajte 30 minuta na četiri dana u tjednu ili vježbajte više, ali kreirajte tokom cijelih dana za metabolizam zdravlja.

3. Jedite cjelovite žitarice
Oni koji su ih mršavili od onih koji ih nisu jedu. Jedite ih nekoliko puta na dan, a kombinirajte ih u nekim zdravim slasticama i / ili smoothiejima.

4. Nemojte pojesti baš sve s tanjura.
Izgovorite svoje tijelo i jednostrano onoliko koliko vam je zaista potrebno. Nemojte pojesti baš sve, ostavite nekoliko zalogaja na tanjuru. Nutricionisti procenjuju kako na taj način u organizam unesemo i do 200 kalorija manje!

5. Ništa bez vode
Ako pijete vodu, izbjegavajte dodatne kalorije: 3,5 dcl gaziranog pića ima 150 kalorija, alkoholna pića od 170 kalorija, koliko ima vino, do 300 kalorija, koliko sadrži prosječni koktel. Niste ljubitelj obične vode? Dodajte joj ukus po želji – nekoliko kapljica limunovog soka ili par svježih listića mente!

Izvor: http: //ordinacija.vecernji.hr

You may also like...