Nezamenljiv mlečni napitak: Uz tri šolje dnevno izgubićete 80 % sala na stomaku!


Usput ćete očuvati gustinu kostiju i kvalitetu mišićne mase.
Određena hrana telu šalje signal da počne s dvostrukim bržim sagorevanjem masti i da se prestane skladištiti, jedna od najmoćnijih namirnica sa takvim svojstvom jeste jogurt.

Studije pokazuju da tri šolje jogurte dnevno i kako ubrzavaju mršavljenje, zapravo – skidati dvostruko više težine nego kad ne pijete jogurt.

Ovaj ukusni mlečni napitak bogat je kalcijumom, koji doprinosi gubitku kilograma, jer baš ovaj mineral šalje telu signal za započinjanje sagorevanja masnoće i sprečavanje njihovog skladištenja, naročito u predelu želuca.

Istraživanja su potvrdila da ljudi koji drže dijelove, a pritom unose dovoljno kalcijuma gube i do 81 odsto više naslaga na struku u odnosu na jedan koji ga ne unose u dovoljnim količinama.

Stručnjaci upozoravaju da je salon na stomaku, posebno opasno jer se povezuje sa srčanim bolestima, povećanjem rizika od moždanog udara i nekoliko tipova kancera.

“Ne samo da su učesnici studije koji su pili jogurt izgubili više kilograma, već su i efikasno održavali čistu mišićnu masu”, kaže prof. dr Majkl Zemel, glavni autor studije.

Pirinač dijelovi dr Kempnera za pritisak, šećer i zdravlje: Provereno skidanje od 7 do 10 kg za tri tjedna!
On dodaje da je ovo kritička tačka u svakom dijelu – treba izgubiti masnoću, ne mišiće, jer vam oni pomažu da sagorite kalorije, a taj se proces često narušava pogrešnim dijelovima.

Dr Zemel kaže da bi trebalo bi odrediti mlečne proizvode kad ste na dijelovima.

“Oni su važni za održavanje kalcijuma na nivou dovoljnom da ne izgube gustinu kostiju, da sačuvaju mišićnu masu i ubrzaju sagorevanje masti”, zaključio je doktor.

(Stil.kurir.rs)

POGLEDAJTE  Malo jedem a debljam se. U čemu je caka?

About the author