Najlepša jesenja dekoracija: Sa prvim niskim temperaturama ovaj cvet zablista punim sjajem!

Za sve ljubitelje cveća, imamo lepe vesti. Ova biljka može da opstane i na jako niskim temperaturama, pa je idealan ukras balkona i terasa tokom tmurnih i kišovitih dana
Tokom hladnih dana, kada većina biljaka odlazi na odmor i ne cveta, erika stupa na scenu. Erika je cvet koje zablista u punom sjaju sa prvim niskim temperaturama.

Njen ljubičasti cvet nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa će se sigurno lepo izgledati na svakoj terasi i oplemeniti taj prostor. Počinje da sveta u kasnu jesen i svojim raskošnim izgledom osvaja sve do polovine proleća.

Dva su odlična razloga da ove godine svoj balkon obradujete ovim zanimljivim cvetom.

CVIJEĆE VAM NIKADA NEĆE UVENUTI, NITI ĆE IMATI ŽUTE LISTOVE: Pomiješajte ova tri sastojka i pospite po biljci, OČEKUJE VAS ČUDO!

Voli niske temperature

Najčešći razlg zbog koda se veliki broj ludi opredeljuje da ih gaji tokom zime je upravo njihova mogućnost opstanka na ekstremno hladnom vremenu. Temperatura između 5 i 15 stepeni je idealna za njihov rast.

Ukolik budu izložene sunčevim zracima, počeće da menjaju nijanse cveta, što izgleda zaista zanimljivo.

Laka je za održavanje

Ovaj cvet ne zahteva posebnu pažnju. Sve što se od vas očekuje je da je zalivate jednom nedeljno, a ona će cvetati punim sjajem sve vreme.

Nakon zimskih meseci potrebno je skinuti eventualne osušene cvetove i grančice kako bi se omogućio rast novih prolećnih cvetova.

Ova biljka može da se nađe u gotovo svakoj cvećari.

https://stil.kurir.rs

You may also like...