Uzrok raka je kiselost, a izlječenje moguće: Čudesan recept doktora Koldvela!

On nije jedini lekar u svijetu koji govori da je kiselost organizma uzročnik mnogih hroničnih bolesti, ali i glavni uzročnik raka
Doktor Koldvel nije jedini lekar u svijetu koji govori da je kiselost organizacija uzročnik mnogih hroničnih bolesti, ali i glavni uzročnik raka. Problem je u tome što je sva hrana današnje neverovatno kisela i velika ekspanzija raka i drugih bolesti planula je sa masovnim upotrebom rafinisanog šećera i prerađene hrane.

Prema specijalistima za sve vrste raka, doktoru Koldvelu, glavni je uzročnik raka kiselost organizma. Svaki organizam svoje kiselo stanje može promijeniti u ravnoteži samo nekoliko tjedana, pa se stoga više ne može učiniti hranjivim niti jednostavno nestati.

Ravnotežno stanje organizma u potpunosti će zaustaviti razvoj raka. “Uspeh bilo koje terapije je mnogo veći ako se samo malo samo pomogne da se oslobode kiselosti, što uključuje jedino promenu životnih navika i uzimanje namirnice koja nam daje potrebnu baznost organizacije”, rekao je Koldvel.

Ravnoteža kiseline i bazeni u telu izuzetno su važni za naše zdravlje. Nema organa niti pojedinačne stanice našeg tijela koje ne mogu biti oštećene ili potpuno uništene zbog povećane težine. Međutim, u našem organizmu postojisamoregulacija koja nastoji održavati stalnu koncentraciju kiselosti u krvi na pH 7,4.

Ipak, način života i lošom ishranom možemo povećati kiselost u tom slučaju previše se kiseline skupljaju na nekim mjestima, što se očituje bolnim naslagama na vezivnom tkivu koje se sastoje od nakupljenih soli. To su već poznati hronični oštećenja i uzrok mnogih zdravstvenih tegoba. Prema istraživanjima, velika baznost u krvi sprečava nastanak, ali i dalje razvijanje postojećeg raka.

Zato je vrlo važno da se upoznamo s namirnicama i da promenom ishrane pomogne našem telu da uspostavi kiselo-alkalnu ravnotežu. Ako bolujete od raka, u potpunosti ćete izabrati kisele namirnice jer se rak hrani upravo kiselošću.

Ako raku uskratimo kiselost, jednostavno postaje nemoguće da će se povećati i širiti. Nakon što zaustavite rak raka i ne date mu hranu (kisele), on će se povući, ne možete dodatno ubiti namirnice poput kurkume, semenkama ili u kanalu.

Vama na volju, ali prilikom ovakve izmene ishrane bolje se ne koristi hemioterapija, jer ona osim štetnih ubija i zdravih ćelija dolazi do smanjenja otpornosti organizma.

Meso u velikim količinama, nečisti vazduh, kisele kiše, sečenje, obrada i kuvanje hrane, konzervansi i veštačke boje u hrani, rafinirani šećer, dehidracija organizma, alkohol, pušenje, nedostatak kretnje, stres, lekovi, posebno analgetici. Dakle, za borbu protiv raka najbolje je primijeniti sirovu ishranu, ako je moguće, domaćim glasom i povrćem.

Ako je uspostavljena kiselost vašeg organizma, velika je mogućnost oboljenja od raka, a ako vam je organizacija uravnotežena, sigurno je: rak nestaje nekoliko tjedana. Ako imate kiseo organizaciju, žurno pomoći neutralizaciji kiselosti.

Rešenje je jednostavno: treba smanjiti upotrebu kiselih namirnica u korist baznih, koje odlično pogoduju probavnom sistemu, a dobrodošla pomoć biće i svakodnevna upotreba alkalnih voda dobijene procesom jonizacije (jonsko srebro).

Ovaj tekst je preuzet sa portala https://www.kurir.rs

You may also like...