UNIŠTAVA EFEKTE STRESA: Pijte ovaj NAPITAK svakoga dana na prazan stomak, a rezultat će vas ODUŠEVITI!

 

Ukoliko ste poput većine ljudi I svakodnevno ste izloženi stresu, radite dosta,vodite brigu o kući I deci, I vrlo malo imate vremena da odvojite za sebe I svoje zdravlje. Dobra je vest da postoji brz I jednostavan način da poboljšate svoje zdravlje, čak I kad nemate puno vremena za to.

Kombinacija MEDA I LIMUNA je odličan prirodni lek koji će nam itekako poboljšati zdravlje.

MED je snažan antioksidant koji će ojačati imuni system, pogotovo ako se konzumira u kombinacniji sa limunom. Ima odličnu sposobnost neutralisanja bakterija. Maed sadrži dosta mineralnih materija poput bakra, mangana, olova, cinka, magnezijuma, kalcijuma, gvožđa, joda… Takođe, sadrži skoro sve aminokiseline, brojne vitamin, organske kiseline I aromatične materije. Zahvaljujući tome, MED je veoma dragocena, zdrava i lako svarljiva hrana.

Nervozni ste i muči vas nesanica? Valerijana bi vas mogla umiriti i opustiti

Sa druge, LIMUN koji je takođe veoma zdrav, obiluje važnim fitonutrijentima koji deluju kao antioksidansi I antikancerogeno. Mnogi ga smatraju lekom za sve bolesti. Ovaj citrus je odličan izvor vitamin C, sadrži malo kalorija I mnoge korisne sastojke I supstance poput gvožđa, kalijuma, klacijuma, proteina, fosfora, ugljenih hidrata, biljnih vlakana, magnezijuma I drugih.

limun

Pijte MED i LIMUN sa vodom svaki dan I možete obezbediti sledeće zdravstvene prednosti:

Odlično je za kožu
Pomaže sa varenjem
Dobro je za srce
Pomaže kod mršavljenja
Smanjuje rizik od hroničnih bolesti
Jača imuni sistem
Smanjuje rizik od infekcije urinarnog trakta
Sve što vam je potrebno da napravite ovaj čudesan napitak je pola limuna I 1 kašičica meda. Jednostavno iscedite pola limuna,limunov sok sa kašičicom meda dodajte u čašu tople vode, promešajte I popijte. Najefikasnije je da popijete ujutru pre doručka.

 

Iscedite limun bez sečenja: Ovaj trik će vas fascinirati! (VIDEO)

https://www.srbijadanas.com/

 

You may also like...