Ova žena je umalo umrla zbog nečega što i vi možda radite svakodnevno! (VIDEO)

Kada je Odri Kop iz Kentakije primetila crvenilo i odabrala zglobu ruke, prvo je pomislila da je u pitanju ujed pauka i da nije ništa strašno. Međutim, nije moguće ni sanjati da će se nekoliko dana kasnije naći na ivici života – i zbog svega zbog jedne greške koju su milioni žena pravili svakodnevno.

Izlazeći iz kuće, Odri je na brzinu zavezao gumice za kosu oko zgloba ruke, kao što većina žena inače zrači. Jedini problem je u tome što je njena guma bila ukrašena šljokicama – što na prvi pogled ne deluje kao veliki problem.

Gumica je prvo napravila malu ogrebotinu, a onda se na tom mestu pojavilo veliko crvenilo i izborina. Otišla je kod doktora, koji joj je poslao antibiotike i rekao joj da vjerovatno nije u pitanju ništa ozbiljno.

Kada je sutradan zabunio otvoren rupom na ruci, shvatila je da je u pitanju ipak nešto ozbiljno. Otišla je kod drugog lekara, koji joj je objasnio da je bukvalno za nekoliko sati izbjegavanja sepsu.

Infekcija je već zahvatila dobre ruke i došla je do kostiju, a on je odustao od ozbiljne operacije. Sada je dobro, ali želi da upozori sve devojke da ne nose gume za kosu oko ruke – posebno ne ako sadrže neke šljokice.

Doktori savetuju da se gume redovno peru i da ne ostave ruci duži period, jer na taj način kroz malu ogrebotinu u krvotok mogu da uđu u razne bakterije.

– Želim da obavestim ljude o ovome kako se nikome ne bi desilo nešto slično – napisala je Odri na svom Fejsbuku, koristeći sliku užasnih činjenica.

Video sadrži uznemirujuće slike!

Otvorite llink

POGLEDAJTE  7 dana sam jela supu od kostiju: Evo šta se desilo sa mojim telom!

https://www.youtube.com/watch?v=IChyEZXCN-w

 

kucni-ljekar.com

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *