Vježbe za mršavljenje koje možete raditi kod kuće

 

Iako je prehrana već vjerovala djeci zaslužna za vitku liniju, kod mršavljenja i održavanja tjelesnih težina vježbanja je neizbježno. Naravno, ako težinu čvrsto i zategnutom tijelu.

Vježbanje ne mora nužno znati da ćete provoditi puno vremena u teretima. Trening možete odraditi i kod kuće ili u prirodi. Takođe, nije potrebno svaki dan vježbati sve mišiće i vrijeme trošite puno vremena. Jednostavni raspored vježbanja može na sličan način olakšati svoj život i vrijeme kada možete uštedjeti na vremenu.

U nastavku pogledajte pripreme za tjedni raspored vježbanja.

Prvi dan – gornji dio tijela
Gornji dio tijela uključuje ruke, prsa i leđa. Isto tako, ovaj dan u rasporedu vježbanja možete uključiti i trbušnjake. Isto tako, ovaj dan je održan kratki kardio trening u trajanju od 20 minuta.

Drugi dan – kardio trening
Kardio trening uključuje brzo hodanje, trčanje, vožnju biciklom, plivanje i ostale razne aktivnosti … Odaberite aktivnost u kojoj ćete biti. Takođe, kardio trening ne mora dugo trajati, 30 minuta je sasvim dovoljno. Nakon nekog vremena, možete ovaj dan odraditi intenzivni trening Tabata, koji traje svega 20-ak minuta.

 

Treći dan – donji dio tijela
Vježbe za donji dio tijela sagorijevaju najviše kalorija. Ovaj dan uključuje vježbanje svih mišića nogu, kao i stražnjice, a također možete odraditi i trbušnjake. Isto tako, ovaj dan odradite kratki kardio trening u trajanju od 20 minuta.

 

Četvrtak – kardio trening
Ovaj dan uvrstite u raspored kratkih kardio treninga, od 30-ak minuta. Ako ste ranije ovaj tjedan, odnosno drugi dan radili Tabatu, nemojte ponavljati i ovaj dan.

Simbex Ledragomma lopteAko ste se s loptom posljednji put družili u djetinjstvu, vrijeme je da ispravite! Ledragomma lopte dolaze u bogatoj paleti veličine i namjene – od malih antistresnih loptica, preko lopti za masažu, pa sve do onih za sjedenje i vježbanje. Idealno za razgibavanje nakon dugih dana kod kuće ili u uredu!

Peti dan – cijelo tijelo
Ovaj dan kombinira vježbe iz prvog i trećeg dana vježbanja. Također, ovaj dan možete uvrstiti na Insanity trening, u trajanju od 40 do 60 minuta. Više o Insanity treningu saznajte ovdje.

Šesti dan
Ovaj dan Uvrstite u raspored kratki kardio trening, iz 30-ak minuta.

Sedmi dan
Ovaj bezbrižno odmarajte i zahvalite se sami sebi na uloženom trudu kroz cijeli tjedan. Preporučujemo da za dan odmora odaberete nedjelju ili bilo koji drugi dan, koji je slobodan od posla.

You may also like...