Vježbe za mršavljenje koje možete raditi kod kuće

 

Iako je prehrana već vjerovala djeci zaslužna za vitku liniju, kod mršavljenja i održavanja tjelesnih težina vježbanja je neizbježno. Naravno, ako težinu čvrsto i zategnutom tijelu.

Vježbanje ne mora nužno znati da ćete provoditi puno vremena u teretima. Trening možete odraditi i kod kuće ili u prirodi. Takođe, nije potrebno svaki dan vježbati sve mišiće i vrijeme trošite puno vremena. Jednostavni raspored vježbanja može na sličan način olakšati svoj život i vrijeme kada možete uštedjeti na vremenu.

U nastavku pogledajte pripreme za tjedni raspored vježbanja.

Prvi dan – gornji dio tijela
Gornji dio tijela uključuje ruke, prsa i leđa. Isto tako, ovaj dan u rasporedu vježbanja možete uključiti i trbušnjake. Isto tako, ovaj dan je održan kratki kardio trening u trajanju od 20 minuta.

Drugi dan – kardio trening
Kardio trening uključuje brzo hodanje, trčanje, vožnju biciklom, plivanje i ostale razne aktivnosti … Odaberite aktivnost u kojoj ćete biti. Takođe, kardio trening ne mora dugo trajati, 30 minuta je sasvim dovoljno. Nakon nekog vremena, možete ovaj dan odraditi intenzivni trening Tabata, koji traje svega 20-ak minuta.

 

Treći dan – donji dio tijela
Vježbe za donji dio tijela sagorijevaju najviše kalorija. Ovaj dan uključuje vježbanje svih mišića nogu, kao i stražnjice, a također možete odraditi i trbušnjake. Isto tako, ovaj dan odradite kratki kardio trening u trajanju od 20 minuta.

 

Četvrtak – kardio trening
Ovaj dan uvrstite u raspored kratkih kardio treninga, od 30-ak minuta. Ako ste ranije ovaj tjedan, odnosno drugi dan radili Tabatu, nemojte ponavljati i ovaj dan.

Simbex Ledragomma lopteAko ste se s loptom posljednji put družili u djetinjstvu, vrijeme je da ispravite! Ledragomma lopte dolaze u bogatoj paleti veličine i namjene – od malih antistresnih loptica, preko lopti za masažu, pa sve do onih za sjedenje i vježbanje. Idealno za razgibavanje nakon dugih dana kod kuće ili u uredu!

Peti dan – cijelo tijelo
Ovaj dan kombinira vježbe iz prvog i trećeg dana vježbanja. Također, ovaj dan možete uvrstiti na Insanity trening, u trajanju od 40 do 60 minuta. Više o Insanity treningu saznajte ovdje.

Šesti dan
Ovaj dan Uvrstite u raspored kratki kardio trening, iz 30-ak minuta.

Sedmi dan
Ovaj bezbrižno odmarajte i zahvalite se sami sebi na uloženom trudu kroz cijeli tjedan. Preporučujemo da za dan odmora odaberete nedjelju ili bilo koji drugi dan, koji je slobodan od posla.

POGLEDAJTE  Jogurt i pola kašičice kurkume: Kombinacija koja čuva mozak, krvne sudove i vitku liniju ako je unosite na ovaj način!

About the author