Vrijeme u koje se budimo po noći otkriva koji je dio tijela ‘najslabiji’

Tijelo je nevjerojatan mehanizam. U njemu se tijekom sna događaja događaju brojne kemijske reakcije i promjene, a mnoge su povezane sa stvarima koje radimo tijekom dana. Ako se ne budete oprezali za isto vrijeme ili ne možete otkriti, otkrijte pravi razlog i saznajte što vam poručuje vaše tijelo

Ako se odlučite za 23 sata i 1 sat
Ovo vrijeme povezano je sa žučnim mjerama. Ovaj organ razrađuje masnoću koju su tokom dana unijeli u organizam. Buđenje u ovo vrijeme znači da jedete pretešku i premasnu hranu te da je vrijeme da promijenite prehrambene navike.

Isto tako, buđenje u ovo vrijeme može značiti i da u sebi zadržite negativne emocije poput gorčina, gnjeva koje osuđuju sebe i / ili druge. Vlastite ili tuđe pogreške drže vas budnima.

Buđenje između 1 i 3 sata ujutro vezano je uz negativne emocije pout ljutnje, gnjeva i krivnje zbog čega se teško može napustiti

Ako se budite između 1 i 3 sata
U ovo vrijeme tijelo osvježava jetru koja je čistač našeg organizma. Buđenje u ovo doba noći može značiti da je jetra preopterećena te radi pojačano. Tijelo je upotrijebilo da promijenite prehranu i smanjite unos alkohola.
Isto tako, buđenje u ovo vrijeme vezano je uz negativne emocije pout ljutnje, gnjeva i krivnje zbog čega se teško može napustiti.

Ako se budite između 3 i 5 sati
Ovo doba dana povezano je s plućima koji sakupljaju kisik, šalju ga u ostale organe i pripremaju tijelo za novi dan. U to vrijeme pluća se čiste. Ako se budite između tri i pet u noći, to može biti znak da su vam pluća preopterećena zagađenim zrakom ili porokom poput cigareta, ali i teškom hranom.

Isto tako, buđenje u ovo vrijeme povezanost je uz osjećaje poput potezanja i žaljenja što može značiti da vam se u životu dogodilo nešto negativno i depresivno, što niste u potpunosti prihvatili ili riješili.

Ako se budite između 5 i 7 sati
Ovo vrijeme povezanosti je s debelim crijevom koje se tada čisti i obnavlja. Ovaj proces je vrlo važan za čitav organizam, a buđenje u ovo vrijeme može značiti da je tijelo dehidrirano te da mu fali vode.

Što se tiče emocija, buđenje između 5 i 7 sati ujutro povezano je sa osjećajima nestrpljenja, praznika i nesigurnosti. Isto tako, to može značiti da vam u životu fali promjene, kretanje i ulaganja u sebe.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

You may also like...