Ojačajte imunitet uz matičnu mliječ

Iako danas postoje brojne namirnice koje se ubrajaju u super hranu, malo je onih koji imaju jedinstvenu korisnost za zdravlje kao matično mlijeko.

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji minerala, vitamina, aminokiselina i enzima, matično mlijeko se ubraja u jednu od revitalizirajućih prirodnih super hrane. Donosimo vam nekoliko istraživanja koja ukazuju na zdravstvenu prednost matičnih mlijeka.

Matično mlijeko i imunološki sustav

Matično mlijeko kroz povijest koristi se kao super hrana koja obnavlja energiju i ima oporavljajući učinak na bolesne osobe.

Ona ublažava simptome alergije, dakle može regulisati imunološki sistem pomažući u smanjenju nepotrebnih autoimunoloških reakcija čime štedi imunološke ratnike za pravo borbu s rakom. Dobra je vijest da matično mlijeko nije toksično.

Iako utjecaj matičnog mlijeka nije toliko dramatičan na sve pacijente sa artritisom, koriste se izgovornici prirodnih načina liječenja.

Cilj je pomoć u smanjenju simptoma artritisa. Matično mlijeko je popularan dodatak prehrani koji koristi brojne sportske proizvode.

Oni svjedoče da im ovaj pčelinji proizvod pomaže u boljem treniranju i bržem oporavku. Osim toga, matično mlijeko ojačava imunitet i pomaže kod prehlade i respiratornih infekcija.

Matično mlijeko sadrži više aminokiselina i vitamina bilo kojeg proizvoda bogatog aminokiselinama poput govedine, jajeta ili sira. Matično mlijeko jedno je od rijetkih biljnih izvora vitamina B12.

Izvor: https: //receptibalkana.net/

You may also like...