Pravila jutarnju kafu na ovaj način: Izlečila štitnu žlezdu, anemiju i bolove u kostima! (RECEPT)

Pomaže i kod menstrualnih tegoba, reguliše loš varenje, pomaže u lečenju unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida, stabilizuje krvni pritisak i smanjuje nivo holesterola i triglicerida

Da li ste znali da postoji  napitak sa žirom  sličan  kafi , koji može da sredi vaše probleme sa  štitnom žlezdom ?

 

Pored toga, ovo lekovito piće vam može pomoći i  popraviti krvnu sliku , pozitivno iskoristiti  celo telo!

 

Što je najbolje od svega, vrlo je lako pravi, a ukus je toliko sličan omiljenom jutarnjem napitku, da ovo piće zovu  žir-kafa.

 

Za početak je potrebno napraviti malu zalivu  mlečnog žira  i svakog dana  kuvati po jednu kašiku. Anemičnim osobama  preporučujemo da ovo rade  dva puta dnevno i  već nakon sljedećih dana osjetićete značajno poboljšanje kada je u pitanju mala žlezda, piše MyHealthyFoodTips.com .

Pročitajte

Popravite krvnu sliku pomoću ovog recepta

 

Kako pripremiti žir

 

“Zrele plodove prvo treba propržiti, oljuštiti, a zatim samleti u jakom blenderu. Kada pripremate napitak, stavite vodu da proključa, dodajte kašičicu mlevenog žira, pa kuvajte desetak minuta. Procedite napitak i spremni ste za prirodno lečenje štitne žlezde.

 

U napitak možete da dodate malo šećera ili mleka, ali je najbolje piti ga bez dodataka”, recept je žene koja je pomoću ovog napitka uspela značajno da popravi zdravlje, naročito stanje štitne žlezde, anemiju i bolove u kostima od kojih je patila godinama.

 

Napitak od žira popravlja krvnu sliku, leči anemiju (žir je odličan izvor gvožđa), ali i smanjuje bolove u kostima i zglobovima, naročito kod žena starijih od 40 godina.

 

Za 7 dana obnavlja kosti, zglobove i tetive: Jedan sastojak zauvek će vas rešiti bolova! (RECEPT)

 

POGLEDAJTE  OVAJ NAPITAK ZOVU INFUZIJA ŽIVOTA: Oporavlja telo nakon prehlade i hrani ga vitaminima!

Pomaže i kod menstrualnih tegoba, reguliše  loše varenje,  pomaže u lečenju  unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida,  stabilizuje krvni pritisak i  smanjuje nivo holesterola i triglicerida .

 

Nauka je više dokazala da žir sadrži dosta aktivnih materija koje za sada nisu dovoljno iskorišćene u farmaceutskoj industriji, a najvažnije od njih su ogromne količine  gvožđa, bakre, fosfora i kalijuma.

You may also like...