OVAKO ŽENA NESVESNO UNIŠTAVA MUŽA I DECU: I RAZARA ČITAVU PORODICU

Umereni ste, stidljivi, nesigurni? Vi ste glavna pretnja svojoj porodici, smatra Aleksandar Palijenko …

Nekada su žene sedele kod kuće i pazile na kuću i decu. Danas to više nije tako. Ili jeste. Danas imaju milionske obaveze, porodicu i uspešnu karijeru. Ili nemaju?

Šta je od ta dva bolje? Šta je suština srećne porodice? To nam danas otkriva popularni ruski motivacioni govornik Aleksandar Palijenko:

“Ženo, kad imaš nešto da kažeš, kaži. Kada potiskuješ i ćutiš, tada izdaješ svoje voljene. Žena ne mora da objasni zašto, ali je važno da kaže kako se oseća.

Kada se žena salamuri za decu, ona ne ispunjava sebe i svoju energiju neispunjenost prenosi na decu. Na deci se to odražava kroz narušeno zdravlje, probleme i upadanje u nevolje.

Porodica može da se raspadne ako žena:

– Imate potencijal, ali ga ne koristite do maksimuma;

– Uništavati svoju porodicu zanemarujući samu sebe; smatrajući da ste ništa, da vaše ime i postojanje ne znači ništa. Umereni ste, stidljivi, nesigurni; vi tada postajete glavna pretnja.

Sa druge strane, kada ste srećni, ispunjeni, komunicirate na jednakom nivou sa članovima porodice, osjećate se kao žena i ne povlačite se svi zanemarujući sebe, tada svoju energiju pretvarate u energiju sreće i zadovoljstva. Tu sreću i zadovoljstvo tada prenosite na decu i mužu.

Kada žena kaže: Ne volim tog kolegu ili projekat, ne bih trebao pitati zašto. Žena mora da izrazi svoja osećanja, a muškarac mora da razume. Mora da razumije da ako nema pozitivne i kreativne energije u ženi, nešto ozbiljno nije u redu. Nisam važan zašto, važno je da se to promijeni.

Ako žena želi da postigne više, muškarac treba da joj bude podrška. Kasnije će zajedno uživati ​​u zadovoljstvu koje će pružiti plodove njene kreativnosti, trude, rada i pozitivnosti.

Razvoj muškaraca takođe utiče na ženinu energiju

Ako se muškarac razvija, žena ne, žena neće voljeti svoj posao i uspjeh, koliko god novca donosio, jer novac ne može zamijeniti osjećaj ispunjenosti.

Zato je ideja da muškarac zarađuje, žena sjedi kod kuće, salamuri u kući i deci (naravno, ako joj to nije dovoljno), nije dobro. ”

Izvor: Stil.kurir.rs

You may also like...