PREKO STARIH PLOČICA NA TERASI IZLIJTE KAMENI TEPIH: pogledajte novi trend za pod za balkon i stepenište (VIDEO + HIDROIZOLACIJA)

Praktičan i dekorativan pod za stepenište, balkon ili terasu – evo kako se postavlja i koje su prednosti kamenog tepiha!

Zaboravite pločice na terasi ili stepeništu – kameni tepih je novo rješenje za otporan, dugotrajan i dekorativan pod na balkonu ili stepeništu, piše Lepa & srećna.

Kameni tepih se sastoji od sitnog priridnog kamena različitog oblika i boje, a vezuje ga epoksi smola. Ova vrsta poda je otporna na vodu i mraz, a najvažnije je što možete ukloniti preko starih pločica, bez izolacije.

 

Ako želite da promenite pločice na terasi ili stepeništu, potrebno je prvo da platite majstoru da skine pločice, uradite izolaciju ili ako je podloga loša ravnajući sloj, pa tek onda ostavite nove pločice. Ovaj postupak dugo traje i može vas puno koštati, zato su kameni tepisi savršeni izbor jer ih možete izliti preko bilo kojih površina.

Još jedna pozitivna strana kamenog tepiha je to što vremenom nastane rupe ili površinski sloj kamena ne izgleda lijepo, sami možete dio koji se lako i brzo popunite.

Osim što je praktičan, kameni pod je izuzetno dekorativan, pa će ulaz u kuću, hodnik ili terasa biti osvežen i lepo izgledati. Postoji više od 50 boja kamenog tepiha, a vi u skladu s enterijerom ili fasadom odaberite odgovarajuću.

Pogledajte u video prilogu kako se postavlja kameni tepih! Ispod vas očekuje još jedan video snimak!

 

POGLEDAJTE  Zbog njih nikako ne možete da smršate: Ove greške usporavaju rad metabolizma!

You may also like...