VELIKO OTRKIĆE U MEDICINI: OVO UBIJA 70 POSTO STANICA RAKA! ZNATE LI O ČEMU JE RIJEČ?

U otkriću koje bi moglo imati ogroman značaj za medicinske naučnike otkrili su moćno prirodno neprijateljstvo raka.

Riječ je o prijelomnom otkriću, tvrda znanstvenika koji su u studijima pokazali kako crvene bobice iz prašume australskog Queenslanda ubijaju stanice raka brzinom minimalnim nuspojavama, piše Diply.

Doktor znanstvene laboratoriji diljem svijeta već desetljećima neumorno testira potencijalne nove lijekove za rak i njegove brojne oblike, ekipa predvođena dr. Glenom Boyleom smatra kako je došla do nevjerojatnog otkrića koje bi moglo spasiti milion života.

Znanstvenici iz Berghofer Instituta za medicinska istraživanja uspješno su izolirali sastojak iz bobice koji je dokazao kako ima snažan učinak na tumore glave, vrata, dojke, crijeva, prostatu kao i na melanom.

Šumska bobica iz prašume specifične za australsku divljinu sadrži hemijski spoj nazvan EBC-46, koji je dokazan na brojnim životinjama sa raznim tipovima tumora. Za sada su njegovi efekti potvrđeni na preko 300 mačaka, pasa i konja te tasmanijskih vragova.

Sastojak se nalazi u sjemenkama, vrlo je kompliciran proces estrakcije i pročišćavanja samog spoja. Ipak, potvrđeno je kako je nakon liječenja s njim oko 75 posto tumora nestalo te se nisu vratili.

PLANIRAJU TESTIRANJA NA LJUDIMA
– Vjerujemo kako će EBC-46 zasigurno djelovati i na ljude, jer pokreće staničnu reakciju u kojoj se prekida snabdijevanje tumora s krvlju – rekao je vođa istraživanja, dr. Boyle.

Nije lako pronaći bobicu u prašumi, zadatak pronalaženja i testiranja za ljude koji su preuzeli biotehnološku kompaniju EcoBiotics.

Znanstvenici su objavili kako su svedočenja na ljudima u fazi planiranja kao takva neminovna.

https://receptizasve.com/

You may also like...