STAVILA STOPALA U JABUKOVO SIRĆE DRŽALA IH POTOPLJENE 30 MINUTA

 

Ne trošite pare na skupu i beskorisne pripreme za detoksizaciju, OVA metoda će vas potpuno očistiti i učiniti da se osećate bolje nego ikada u životu!

Zašto se toksini nakupljaju u organizmu?

Ovi toksini se akumuliraju u tijelu kada imate nezdrave navike u ishrani, kao što je učestalo jedenje prerađene hrane i zasićenih masti.

Čak i kada izađete napolje, koristite vazduh iz zagađenog vazduha i toksini se akumuliraju u telu. Mogu se dodatno pojaviti ako se ne rade redovno vježbe. Postoje različite vrste postupaka detoksikacije, kako domaćih, tako i električnih.

Štaviše, ovo je poznato kao jedna od najsigurnijih metoda detoksikacije stopala. Primjenjivanjem ovih u svom životu možete postati zdravi i očistiti tijelo na prirodan način.

Postoji mnogo načina da koristite jabukovo sirće u svrhu ljepote i liječenja raznih oboljenja, ali malo ljudi je vjerovatno ovaj trik.

Napunite dvije trećine lavora toplom vodom, dodajte šolju jabukovog sirćeta i promješajte. Potopite stopala držite ih najmanje 30 minuta, a zatim ih isperite hladnom vodom.

Ova kupka za stopala oživljava suve dijelove kože na vašim stopalima, pomaže kod gljivičnih infekcija, uklanja znakove starenja i osvježava mišiće cijelog tijela.

sladokusac.work

You may also like...