Pomiješajte ova tri začina i spriječite rak debelog crijeva, prostate, mozga i dojke (RECEPT)

Doktorka Karolajn Anderson kaže kako se ne morate plašiti da ćete oboljeti od raka ukoliko pomiješate i konzumirate ova tri začina.

Riječ je o smjesi tri lako dostupna začina. Andersonova je, kako kaže, do svojih saznanja došla istražujući dvije hiljade godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima.

Doktorka je istakla da ukoliko koristite ova tri sastojka svakodnevno, gotovo sigurno nema opasnosti da obolite od raka. Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i biber.

Pomiješajte četvrtinu kašike kurkume s pola kašičice maslinovg ulja i dodajte prstohvat mljevenog bibera. Sve zajedno dobro promiješajte. Dobijenu smjesu možete da koristite kao dodatak salatama i jelima, ali je možete konzumirati i samu.

Ukoliko je dodajete u obroke koji se termički obrađuju tada smesu u hranu stavite na samom kraju kako se ne bi prekuhala. Ukoliko je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.

„Sve je u kurkumi. To je začin u obliku žutog praha. Njene antiupalne sposobnosti su nevjerovatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je učinkovitiji za smanjenje upala od kurkume”, tvrdi Andersonova.

Istraživanja su pokazala kako kurkuma sprečava rak debelog crijeva, prostate, mozga i dojke.

PREUZETO SA:https://kucni-ljekar.com/

You may also like...